Om värmande soppa och sådant som gör ont

S O P P A

Soppa är på något underligt vis en slags förlåtande mat. Mat som torkar tårar och tröstar…
Den här soppan är signerad Food Pharmacy och känns därmed extra välgörande för kropp, och därmed även själ.

För mår kroppen bra brukar själen må fint och vice versa… Allt hänger ju ihop.

Ibland händer saker som gör att själen får sig en reva… Saker som man önskar man kunde borsta av sig och inte låta komma in under huden… Det ska liksom inte in i ens system.
Men alla gånger går det inte att värja sig mot saker som sker.

Min utgångspunkt är ALLTID ALLTID att människor är goda och vill gott. Men genom livet vet vi alla att det kanske inte alltid är så. Min naiva inställning kanske är korkad och ostrategisk, men jag väljer hellre det än misstänksamhet och fientlig inställning till världen.

Den sammetslena soppan gjorde gott. Men framförallt gjorde det gott att få lätta hjärtat för någon idag. Som ville guida mig genom vårt digitala möte och ge mig verktyg för att hantera de jobbiga känslorna. T A C K S A M ❤

S. Å.

Det är bättre nu. Det är bara jag som kan hantera min inre oordning. Jag städar upp och ställer iordning, rensar kanske till och med.
Inom mig skall frid och ro råda.

N A M A S T E.

Hur gör du när något svider inombords…?

Med Kärlek & Kramar,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.