Om syrener och skrivsemester

Söndagkväll…
Syrenbuketten sprider en magisk doft i vårt kök…
Kvistarna kommer från svärmors trädgård, där syendoften möter en bara man hoppar ur bilen… där är som ett hav av ljuvligt doftande syrener.

Imorgon ska jag sätta mig vid min arbetsplats här hemma, men inte för att stämpla in och jobba i vanlig ordning. Nej, jag ska slutföra mitt skrivprojekt. Så den kommande veckans kompledighet är alltså S K R I V S E M E S T E R. Jag tänker att vi nog alldeles för sällan tar ledigt av andra orsaker än att vi ska GÖRA något. Och jag ska ju göra något, men faktiskt bara för min skull. Låter kanske egocentriskt…. men det här är något som jag velat så länge, men skjutit på… av randiga skäl och rutiga orsaker (som fina M med röda tofflorna sa ❤)

Så till doften av syren har jag alltså skrivsemester den kommande veckan.
Å jag tar gladeligen emot all pepp och påhejande jag kan få 🙂

Ta hand om Er vänner!
Varma kramar Anna

4 svar på ”Om syrener och skrivsemester”

 1. Åh syrener… vi kommer att missa syrénsäsongen här på ön i år vilket gör ont i hjärtat. När vi kommer tillbaka till midsommar så kommer blomningen att vara över 🙁 Men just nu har vi i alla fall en bukett med hägg på bordet och vi gläds över det. Spännande med skrivprojekt… och här får du massor av hejja och pepp från mig. Lycka till och massor av kramar till dig fina Anna <3 Kram //Tina

  1. Jaaaa visst är de ljuvliga <3 Ååååå, va härligt att ni kunnat åka till ert paradis <3
   Jag längtar ihjäl mig efter att åka till min bror o hans familj i Sth... Vi hoppas på det nu i sommar <3
   Ja, det är min bok jag ska skriva klart. Har satt deadline till siste maj, så nu ska jag bli klar. Har lite kontakter
   som jag sagt det till och då är det bra att visa att man kan leverera i tid med tänker jag.
   TACK fina Tina för din pepp, alla hejarop behöva 🙂
   Massor av varma kramar till dig dina du <3

 2. Fina Anna! Vilken underbar bukett. Ska nog plocka in ett gäng från vår trädgård. Så härligt att göra något för sin egen skull.Att skriva är ju din grej. Följer med dig på din resa o beundrar din kämparglöd. Varma kramar/Monica❤️

  1. Hej Fina du,
   Ja, det är ljuvligt med dessa underbara buketter… Ja, det är ju det och nu vill jag sätta punkt för det här projektet.
   Har veltat så länge men inte blivit klar. Men NU så 🙂
   Tack för din fina feedback ❤
   Varma kramar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.