Om öppna dörrar…

Bild på mig jeanskjol väst skjorta förväntan

Det blev ett låååångt uppehåll här…
Både energi och inspiration tog totalt slut helt enkelt.

Jag hoppas ni följer mig även på instagram @annawahlstam – där är jag flitig varje dag 🙂

Men nu har lust och ett behov av att skriva kommit tillbaka igen.
Jag kommer inte blogga varje dag utan ett par gånger i veckan, däremellan uppdaterar jag mer frekvent på mitt instagramkonto.

Så mycket har hänt och inom kort kommer jag vara delvis tjänstledig från mitt jobb på universitetet för att studera.
Jag har kommit in på en utbildning till Holistisk coach på Lillsveds Folkhögskola och det ska bli fantastiskt spännande att ta ett nytt steg i livet!!

Runt omkring mig händer det en hel del, ni vet allt kan man inte blotta i sina sociala kanaler. Men en sak vet jag och det är att jag vill alltid ha mina fönster och dörrar lite på glänt, alltid nyfiken, alltid beredd på föränding och nya förutsättningar.

Jag vill vara en öppen och lyhörd medmänniska som aldrig dömmer en annan människa för resten av deras liv. Det är inte min sak att göra. Det räcker med att jag själv utsatts för saker som smärtar för livet, så jag vill aldrig någonsin göra så mot någon annan.

Min ambition med min sida kommer vara att skriva utifrån ett holistiskt perspektiv. För det är så jag ser på livet, och även när jag inreder här hemma. Jag har alltid inre välbefinnande i fokus när jag tänker på vårt hem och så som vi skapar det.

Hur tänker du kring ditt hem och inredning?

Ta hand om Er!
Kärlek & Omtanke,

7 svar på ”Om öppna dörrar…”

  1. Åh vad kul att du är tillbaka! Har saknat dina texter, kom på häromdagen att då kan jag ju lyssna på dig på podden istället! Spännande med utbildningen. Kram Malin

  2. Fina Anna!Äntligen är du med oss som följer dig på bloggen!Om du visste hur mycket jag har saknat att följa dig på din resa. Massor med varma kramar och ta väl hand om dig!Monica❤️

  3. Roligt att du är tillbaka du har varit saknad. Spännande att läsa att du ska studera på Lillsveds folkhögskola…..gick där som internat elev 2 år i mitten på 70-talet…..och läste idrottsledarutbildningen ( dock inget jag fortsatte jobba med )….men 2 helt oförglömliga och fantastiska år. Blev tvungen att kolla deras hemsida och massor med fina minnen kom tillbaka…..Lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.