Om nyårsdukning i svärmors glasveranda

Dukning

N Y Å R S D U K N I N G

När färger harmonierar med varandra blir det bara så tilltalande och behagligt för ögat.
Dukningen hos svärmor till nyår andades lite vår, samtidigt som det var en varm och naturnära känsla.

Dukning

Papegojtulpanerna tillsammans med tistelbollarna är verkligen i harmoni med hela dukningen… Och blommor på bordet gör att träelementet blir representerat, och i den här dukningen finns alla element, vilket gör den så harmonisk.

Det blev verkligen en hit när de flyttade matmöblerna till glasverandan… Å tänk att vi bodde bara några hus bort för några år sedan… L I V E T ❤

Vi älskar Ekenäs och omgivningarna där – men vårt liv var alldeles för komplicerat, då måste man våga ta beslut och våga göra något nytt. Man ångrar bara det man inte vågade…

Dukning

Idag kan ett litet längt efter ett hus göra sig till känna igen, men samtidigt lever vi ett väldigt bekvämt liv som vi har det nu. Men som ni vet – inget är statiskt i livet utan allt kan förändras, och just det omfamnar jag verkligen. Inget behöver vara hugget i sten och vara på ett visst sätt för alltid. Det har hänt alldeles för mycket i livet för att jag inte skulle kunna omvärdera…
Jag önskar heller inte att någon sätter en stämpel på mig för resten av livet – men det kan jag ju inte påverka. Men det jag vet är att jag vill att det ska finnas utrymme för att jag kan ändra mig, att jag kan tänka om, att jag inte är statisk utan ges utrymme att ändra uppfattning om saker och ting.

Handen på hjärtat – är du samma person som för tio år sedan..? Fem år sedan eller kanske ett halvår sedan..? Kanske har du tagit ett livsavgörande beslut just i detta nu?
Snälla berätta!

Varma kramar,

2 svar på ”Om nyårsdukning i svärmors glasveranda”

 1. Fina Anna! Det är så sant inget är hugget i sten. Det som känns rätt kan också ändras över tid. Flyttade själv till Bohuslän för drygt 9år sedan . Älskar att bo vid havet där jag finner vila o ro.Här vill jag åldras , det känns så rätt för mig.Hoppas att det här året blir ett bättre år . Längtar efter mina tonårsbarnbarn. Samtidigt är jag tacksam att vi alla är friska. Var rädd om dig.Varma kramar/ Monica ❤️

  1. Hej och God fortsättning fina Monica ❤
   Eller hur – jag vill verkligen inte placeras i ett fack, lika lite som jag gör det med andra…
   Bohuslän är såååå vackert – även om vi bor vid havet så är havet mer hav på Öland än vad det är i Kalmarsund.
   Men friheten och öppenheten vid havet är så välgörande!
   Ja, nu är vaccin på väg, så hoppas det blir en mer avslappnad vår vi kan gå till mötes… men visst måste vi hålla ut ett tag till, det förstår man ju.
   Ta hand om dig!
   Varma kramar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.