Om mig

Ett citat som stundtals känts som en käftsmäll. De där livets motgångar eller utmaningar har tett sig oöverstigliga emellanåt, men gång efter annan finner jag återigen kraften och min enorma livslust.
Jag har även länge levt med inställningen att jag borde vara ”nöjd”. Men de där utmaningarna har gjort mig starkare, mer närvarande och jag lever mer utifrån mitt hjärta. Cancer har drabbat mig mer än en gång och det har gjort att jag idag har en livslust som är enorm. Och jag VET att jag förtjänar att leva min DRÖM. Det gör DU också.

Jag utbildade mig till Holistisk Coach vid Lillsveds Folkhögskola 2021-22, en utbildning som på många vis öppnade en helt ny värld för mig. Att släppa intellekt, logik & förnuft för att med olika verktyg landa i kroppen och verkligen höra vad den där inre rösten säger.

Prestation och görande har varit min ”go-to” under större delen av mitt vuxna liv, men sedan jag landade djupare in i Yogan och dess filosofi har jag insett att jag flytt från mitt hjärtas röst. För det var först när jag drog ner på tempot, lättade på gaspedalen – som jag kunde höra vad JAG verkligen vill. Det som JAG drömmer om och vill åstadkomma.

Genom att skala av i livet, det kan handla om allt från relationer till karriär, kan utrymme skapas för DRÖMMARNA. Det går inte att addera aktivitet på aktivitet, kurs efter kurs, då minskar vi bara på vårt eget space. Det modigaste vi kan göra är att skala av och verkligen GE oss själva TID, först då kan drömmarna få plats i livet.

Hälsa är ett vitt begrepp, men för mig innebär god hälsa att MÅ BRA inifrån och ut. Allt börjar på insidan och att på djupet ta hand om mig själv, både genom hur jag rör på mig, vad jag äter och hur mina relationer ser ut.

Genom att vara autentisk och dela mina egna erfarenheter vill jag att du ska känna FÖRTROENDE, VÄRME & ÖDMJUKHET när du möter mig.
Jag coachar 1:1 både IRL & online men även genom olika workshops i grupp och guidar då både genom övningar och coachande samtal.

Låt mig få se just DIG växa och ta nästa steg mot DIN DRÖM, det som just DITT HJÄRTA längtar efter!

Kontakt

Nyfiken och vill veta mer?
Tveka inte att ta kontakt med mig så tar vi ett förutsättningslöst första samtal där du känner in om jag kan hjälpa dig vidare.