Om man får drömma

Innehåller reklamlänkar

Lampan IC Light finns hos Svenssons här, Picknick korgen hos Åhléns här,
Kuddfodral Svenskt Tenn här

Ibland drömmer jag mig bort.
Tittar på vackra saker, främst till vårt hem.
Det finns vissa saker som jag tittat på en mindre livstid, såsom IC Light lampan… En riktig drömlampa…
Designklassiker, naturnära toner, mässing… Å lite annan materiel fägring helt enkelt.

Ja, a girl can dream, eller hur 🙂
Men mest av allt vill jag bara att alla ska må bra, så klart.
Tänk att varje gång som jag önskar något i material väg så ber jag alltid om ursäkt… Som att de tinte ä ok att önska sig saker när man varit sjuk… Varför är det så?

Om du fick drömma, vad har du för någon specifik sak som du skulle önska dig då?

Time for bed här…
Kramar Anna

4 svar på ”Om man får drömma”

 1. Vackra Anna
  Varför skulle man inte få drömma och önska sig saker för att man varit sjuk. Klart man får. Man kan väl inte bara sitta på en stol och vara tacksam. Du är så klok
  Att läsa din blogg är fantastiskt. Och att lyssna på dig och din vän….underbart bra
  Kraaam Inger

  1. Tack fina du <3 Nej, det är så sant... Men svårt att brottas med de känslorna ibland.
   Det är så gott att läsa dina fina ord och det betyder så mycket för mig och underbart att höra att du oxå gillar vår podd.
   Varma kramar Anna

 2. Hej vännen:)!
  Jag tror inte det spelar någon roll vad man går igenom i livet, att längta och uppskatta det materiella är en del av att vara människa. Vi människor tycker helt enkelt om nya saker, inget fel med det, bara mänskligt. Absolut inget att be om ursäkt för. Det är ju hur härligt och inspirerande som helst med design. En viktig del av livet skulle jag vilja säga. En designpryl kan förgylla på många olika sätt. Jag har flera ägodelar som jag uppskattar och älskar varje dag.
  Inom minimalism- kretsar är det många som är hårda mot sig själva. De har svårt att unna sig trots att det är något de suktat efter ett helt liv. Som jag har förstått det ska det helst också vara begagnat när man köper något. Det är en oskriven lag.
  Jag bryr mig inte så mycket om det och håller just nu på att komplettera vårt hem med lite mer sommardekor då det är något jag har väldigt lite av. Jättekonstigt tycker säkert en del när jag precis kört iväg flera kassar till skänkes med prydnadsföremål 🙂 he he. Men det där var saker jag inte längre höll av eller som inte passade in i vårt hem och inte heller någon somrig dekor. Viktigast är att göra det som känns rätt för en själv. Leva i nuet. Unna oss det vi mår bra av.
  Bara Go for it Girl! Du om någon förtjänar väl att unna dig<3!
  Många Kramar, Tina

  1. Hej rara du ❤
   Så skönt att höra detta, för det är något som jag brottas en del med… Som att jag liksom inte har rätt att önska efter något materiellt för jag ju överlevt…
   Men ska sluta, eller iaf försökta, att inte vara så hård mot mig själv.
   Sen är det ju så att vissa saker har gjort sitt och då vill man ibland fylla det tomrummet med något nytt fräscht, eller begagnat för den delen.
   Så tack för detta, det var skönt att läsa ❤
   Ha en riktigt fin helg vännen!
   Varma kramar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.