Om läkarbesök och operationstid

Tänk att vi har varit här ändå…
Det var verkligen två helt magiska veckor.
Å jag längtar redan tillbaka.
Till värmen, solen, maten, avkopplingen…

Ja, det känns liksom lite deppigt med den här eeeeeländiga viruset som tagit min kropp i besittning… Men har iaf varit hos läkaren idag och konstaterat att det inte är någon lunginflammation, det är nog mest slem som samlats i ”lungvägarna” och det var det som hördes. CRP låg normalt och då är det ju ingen infektion orsakad av en bakterie, SKÖNT!
Så det är vila och hålla tyst som är ordinationen just nu. Å frisk luft så klart 🙂

Å så ringde de från kirurgen idag! 🙂
De hade en operationstid redan den här veckan, men det hörde hon ju direkt att det inte var aktuellt. Men de hade även en nästa torsdag, så nu lägger jag allt hopp till att det ska bli av då. Tanken var ju egentligen att operationen skulle gjorts i höstas, men det funkade helt enkelt inte då. Men nu är jag redo och vill verkligen få det gjort.

Det som ska göras är att min expanderprotes ska bytas ut och det högra bröstet ”lyftas” så de blir mer jämna. Jag är på det klara med att det kommer INTE bli smärtfritt, men det är ju ändå en övergående smärta.

Imorgon är det dax för avsnitt två av podden hörrni!
Det vill ni inte missa, det är ett väldigt känslosamt avsnitt.

Varm kram Anna

6 svar på ”Om läkarbesök och operationstid”

 1. Vackra Anna. Operation igen. Du är såå tålig och fantastisk. Har lyssnat för andra gången på podden. Vilken röst du har. Du passar verkligen till detta. Att tala. Spännande med andra poddavsnittet. Måste lyssna såå fort jag kan. Krya nu på dig. Ingen träning nu. Kraaaam Inger ❤

 2. Härliga Anna! Ser fram emot att lyssna på andra avsnittet av din podd, ska bli spännande att sätta sig på bussen hem från jobbet och lyssna! Krya på dig! Kram❤

  1. Å då hoppas jag du får en fin färd hem med oss i öronen <3
   Ett väldigt känslosamt avsnitt idag som jag hoppas du ska uppskatta.
   Tack, det går framåt iaf 🙂
   Varm kram Anna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.