Om Klong Constella

C O N S T E L L A

”Happiness comes from within, not from without” – halsbandet med brickan med den här texten kommer alltid följa med mig. Jag bar det mest hela tiden den där tiden när jag transplanterades i Stockholm.

Oavsett vad så kommer all sann lycka inifrån oss. Och att förvalta den känslan är ett livslångt projekt.

Det här året har vi alla spenderat så mycket mer tid hemma – jag vet att jag har det eftersom jag jobbat hemifrån i stort sett sen i mitten av mars… Hemmet visar sig då i alla slags ljus. Och det blir än viktigare att trivas hemma.

Hemma är ju där vi har vår famij – det är inte väggarna vi befinner oss inom. Hemmet är skratten, tårarna, tystnaden, andetagen, energin, värmen och kärleken… – det är allt som vi fyller våra hem med som gör det till hemma.

Så det är inte via en slump som saker hamnar hemma hos oss… nej, det är i stort sett alltid en sak som jag kikat på läääänge.
Constella från Klong är en sådan sak – och den fanns i ett paket från maken i julklapp ❤

Frågan är hur sugen min älskade make är på att måla skivan på köksön i ljusgrått… – vad tror ni, vågar man lägga fram det tro * fniss *

Nyår coming up – och vi har ikväll spelat in ett BONUS-avsnitt av podden!
Lyssna kan ni göra redan imorgon 🙂

Har ni gjort upp några planer för nyår?
Vi har beställt mat och firar hos svärmor, bara den närmsta kretsen som vi brukar träffa.

Ha en fin kväll vänner!
Varma kramar,

Ps: Krispiga tulpaner… precis vad jag var sugen på idag, efter nyår packar jag ner julen här… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.