Om Julklappstips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

J U L K L A P P A R

Det finns massor av delade meningar kring detta, men personligen tycker jag om att ge och oxå att få en fin present. Det tänker jag inte sticka under stol med 🙂
Vackra saker får mig att må bra, och jag vårdar verkligen mina saker med den största respekt. Och det har jag alltid gjort, jag har alltid varit noggran och varit rädd om både saker och kläder. I år känns det dessutom som att någon vacker sak kan lysa upp en något dyster tillvaro, tycker ni inte?

S Å – med det sagt lämnar jag debatten kring huruvida vi inte ska konsumera… Eller ok en sak till 😉 – vi MÅSTE konsumera annars faller ju hela samhällsekonomin, M E N vi kan konsumera klokt och inte behandla våra saker enligt principen ”slit & släng” – det är väl ändå ganska omodernt nu, eller hur?

Det här är lite drömmiga saker som står på min wishlist. Allt från LYX till BUDGET.
När det kommer till lyxiga saker är det inte något som liksom bara ”poppar upp i huvudet” utan något jag kikat på länge.

I år har det dessutom lanserats en MÄNGD insiktsfulla böcker. Jag har lyssnat till dem (inte moneyfest ännu, men ska) och inser att jag vill återkomma till dem och läsa klokskaper och inspireras om igen.
Böcker kan man även med fördel köpa secondhand, det tycker iaf jag. Slå in vackert och ge vidare en bok som förtjänar att läsas om igen ❤

Böckerna hittar ni hos Adlibris eller Bokus, morgonrocken hos Lindex, ljusstaken Constella hos Cervera, läppstift hos Lyko och den magiska krukan Hortus hos Svenskt Tenn.

Önskar DU dig något särskilt i julklapp?

Varma kramar,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.