Om förvaring som dekoration

B O O K B I N D E R S

Att jag är en sucker för att organisera, ordning och reda har nog inte undgått här…
* ha ha ha *

Till mitt försvar så görs det dessutom forskning i ämnet, vilken visar på att ordning skapar lugn och reducerar stess – vilket jag är den första att skriva under på.
Så fort det blir stökigt och rörigt ökar min puls och jag blir på sämre humör. Sen blir det ju stökigt när man håller på med något – det är inte den röran jag menar utan när röran är svår att hantera. Det kan tom gnaga inom mig att jag vet att vi borde ta ett nytt tag i vårt källarförråd…
Men nog om det… 🙂

När julsakerna plockades bort här i helgen så flyttade jag i vanlig ordning runt lite på sakerna här hemma. Innan advent beställde jag en låda för att förvara vårt ”finbestick” i, jag sydde även fodral i filttyg att rulla in dem i. Så klart i matchande kulör 😉

Den här sortens strukturerande passar mig perfekt… Men det jag behöver göra nu är att rensa digitalt och det är ju inte riktigt lika spännande… 😉

Nån som har bra tips på att rensa och organisera digitalt?

Igår firade vi makens födelsedag här hemma, och på söndag fyller juvelen 16, ja S E X T O N år!! Det är på riktigt HELT galet…

Som vanligt infinner sig en slags rastlöshet inom mig så här i början av året. Jag har ett behov av att rensa och strukturera, samtidigt som jag njuter av de här lediga dagarna – är inte jättepepp på att stämpla in igen, men det ger sig – det gör det alltid 🙂

Nån mer som känner sig rastlös? Vad beror den på undrar jag?

Ha en fin kväll!
Varma kramar,

4 svar på ”Om förvaring som dekoration”

 1. Hej Anna!
  Vilken fin förvaring till era bestick <3
  Jag är också ute efter något liknande till silverbestick jag fått av min farmor.
  Varifrån har du beställt eran ask/låda?

  Tack för en sån fin & inspirerande blogg !
  Varma hälsningar Towe i Karlstad

  1. Hej Tove!
   Tack, va kul att du gillar den 🙂
   Jag beställde den från Bookbinders Design: https://www.bookbindersdesign.com/sv/articles/2.142.5239/vavkladd-box-ljusgra
   Till besticken har jag den höga varianten av lådan, enligt länken ovan.
   Prägling beställer man extra. Jag passade på när det var en rabattkod.
   Bookbinders är en riktig favorit och jag gillar verkligen deras grejer – SÅ bra kvalité.

   Tack snälla ❤ Va glad jag blir! 🙂
   Varm kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *