Om chakrabalansering

Sofia Sivertsdotter
Citat
Fjäder
Kristall
Golden Healer

Balansera kroppen

Under Yogaretreatet gavs möjlighet att göra en chakrabalansering.
Eftersom jag bar många orostankar inombords kändes det som en fin sak att göra.

Vi består av SJU chakran.
❤️ Rotchakrat är det första chakrat ligger vid basen av ryggraden och förknippas med elementet jord och har färgen röd. Rotchakrat står för trygghet och säkerhet.
🧡 Sacralchakrat ligger straxt under naveln och hör till elementet vatten och har färgen orange. Sacralchakrat står för våra känslor, sexualitet och kreativitet.
💛 Solar Plexus Chakra ligger i magtrakten, hör till elementet eld och har färgen gul. Solar Plexus står för känslan av personlig kraft och självkänsla.
💚Hjärtchakrat ligger i mitten av bröstet. hör till elementet luft och har färgen grön. Hjärtchakrat står för medkänsla, vår förmåga att älska och bli älskad.
💙Halschakrat ligger i halsen, hör till elementet ljud och har färgen blå. Halschakrat står för vår förmåga att kommunicera och uttrycka oss.
💜Tredje ögats chakra är placerat mellan ögonbrynen, hör till elementet ljus och har färgen indigo. Tredje ögat står för vår intuition och vår förmåga att se klart.
💜Kronchakrat är placerat på huvudets krona, hör till elementet tanke och bär färgen violett. Kronchakrat är kopplat till universum och vår andlighet.

Tua Tägtström
Örtoteket
Aromapedagog
Reikihealer
Chakrabalansering
Pendel

Tua Tägtström är aromapedagog och reikihealer och finns idag på Örtoteket i Kalmar.
På en gång känner jag Tuas fantastiska lugn som skapar förtroende.

Jag får lägga mig ner på en filt på stranden. Det är blåsigt, men Tua har hittat en ljuvlig plats i en liten grop. Jag slappnar av och ger mig hän till det som komma skall.

Oro i magen… ? Jo. Rädslor…? Jo.
Tankar som snurrar…? Jo.
Tua rensar mina chakran med en pendel och jag känner mig lättare.
Att släppa taget om andras rädslor, det är något jag ej kan eller ska ta ansvar för. För det är ju lätt att projicera sin egen rädsla på någon annan.
Jag blir medveten och känner att hjärtats röst får tala tydligare.
Mitt halschakra är öppet och jag lever och talar min sanning.

Tarotkort
Orakelkort
Ladyn

Kortet står för att växa i min kraft och mitt ljus. Att skörda framgång av det jag bygger upp och att lita på min förmåga.

Tua ger mig sin kristall Golden Healer med orden

”Den har gjort sitt hos mig nu, nu ska den göra sitt hos dig”

Fjädern visste hon ej varför hon skulle ta med sig – tills jag sa att nu dök indiankvinnan upp igen. Många gånger är hon med mig nämligen, och ger mig trygghet men även en puff i baken att stå i mitt ljus och visa hela mitt autentiska jag.

Jag känner sådan tilltro och lugn framåt. Allt är som det ska och allt blir bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *