Om att visa mer av AJ Louis Poulsen

D E S I G N J U N K I E

Jag är en total sucker för lampor alltså!
Å den här AJ lampan från Louis Poulsen har jag sucktat efter en halv livstid.
Att längta och spara till saker för att sedan kunna köpa en specifik sak – ja, hur det än är så blir jag väldigt glad 🙂

Sen har vi inte kommit fram till en bra lösning för sladden än.
Varken jag eller maken gillar när sladdar ”dräller” omkring på golvet * ha ha ha *
Min nästa drömlampa är en IC Light från Flos. Skulle sitta som en smäck på sidoborden till soffan. Har dem på min visionboard 🙂

Den här veckan har varit fullspäckad med jobb. Det blev två extremt långa arbetsdagar onsdag torsdag för att jobba ikapp inför nästa vecka. Det var riktigt gutt att bara beta av min lista igår och sen stämpla ut och ha allt förberett.

På måndag morgon åker jag på retreat med Cancerrehabfonden.
Tankar som ”men ska verkligen jag…” ”det finns ju de som mår sämre än mig…” massor av tankar har förvridit mitt huvud.
Men vet ni vad – det är precis vad jag behöver! Äta grönt, yoga, meditera och samtala. Naturligtvis är allt väldigt coronaanpassat, så jag känner mig trygg med det.

Nu ska jag logga ut från datorn här – har klippt morgondagens poddavsnitt och fixat med allt som hör därtill 🙂 Imorogn kan ni lyssna till Maria Lundström, som är en av grundarna till Plattnormen – mycket intressant!

Ha en fin kväll vänner!
Varma kramar,

2 svar på ”Om att visa mer av AJ Louis Poulsen”

 1. Snyggt och stilsäkert! Ja visst är det nåt visst med att äntligen köpa nåt man sparat och längtat efter. Jag tycker nuförtiden att jag konsumerar mera hållbart, än förut, då man köpte nåt snyggt på impuls, för att sen byta ut mot nästa trend.. Då får det kosta lite mer också, när jag vet att den ska stanna läänge. Ännu viktigare i corona tider, att njuta av sitt hem. Kram och hoppas rehabveckan blir bra, det är du SÅ värd. Malin

  1. Tack söta du!
   Ja, kan vbara hålla med 🙂 Köper inte heller på impuls längre utan tänker igenom varje inköp väldigt noga.
   Det är så tröttsamt att rensa och hela tiden byta ut… Sen absolut tycker jag om nya vackra saker, MEN det är mer blommor och växter som får stå för det utbytbara och allt annat är mer hållbart numer.
   Taaack – håller på och packar här och är såååå förväntansfull på veckan som kommer ❤
   Tack för omtanken! Ta hand om dig!
   Varm kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.