Om att visa godbitarna från Kroatien

Ön vi bodde på heter Hvar och den lilla staden heter Stari Grad.
Det är en idyllisk liten hamnby med en vacker hamn med massor av fina båtar.

Gränderna var smala och det kändes som man förflyttades tillbaka i tiden i en gammal film…

Vi åt mestadels ute och maten var magiskt god!

På Mors Dag strosade vi omkring och bekantade oss med den lilla byn. Jag hade varken packat ner gummistävlar, regnjacka eller paraply utan hade mestadels kjolar och toppar i resväskan… Jag hade ju packat för solsemester och inte regn och blåst från alla håll…

Men vi fick två dagar vid stranden iaf. Den första på onsdagen var riktigt skön med varma brisar och lugnt vatten… På fredagen hade vi sol, men det blåste så det gick gäss på havet… Men kroppen hungrade ju så efter sol…

Å den här underbaringen som fullkomligen älskar att bada, hoppade över det sista dagen då det blåste så… Men här ser ni ju glädjen i att kunna hoppa i det kristallklara vattnet 🙂

Jag var lycklig över att kunna ha en vanlig baddräkt (den här kommer från By Malinas kollektion för Lindex) och att kunna ta ett dopp!

Ingen kan heller se att mitt ena bröst är ”fejk” och jag är tacksam för att överhuvudtaget ha en kropp som är med mig.

Det har varit riktigt tunga tider, men nu vill jag fokusera framåt. Jag vet att jag har en del hinder till att bestiga på den här vägen, men jag är fast besluten om att ta mig an dem.
På måndag är det dax för första ”påfyllningen” och jag tror faktiskt inte att det kommer behövas så mycket till för att det ska bli jämnt.

Jag har en sargad kropp med massor av ärr, fläckar och skavanker. Vissa dagar lider jag oerhört av att se vad cancern gjort mot min kropp.
Sen kan jag samla kraft och tänka att jag andas, lever och finns. Jag har dessutom en man som ser förbi det där. Han ser mig för DEN jag är, inte för VAD jag är.
Det har tagit mig tid att förstå det, för har man en gång varit i en relation där man blivit totalt nedbruten tar det tid att bygga upp sin självkänsla igen.
Men det har min man hjälp mig med, genom att älska mig för den jag är och ge mig kärlek och värme genom allt som vi gått igenom. Genom de djupaste av dalar och de högsta berg.

(Jag kommer inte visa fler bilder från resan eller mina andra familjemedlemmar av respekt till dem. )

Nu väntar jag snart hem min duva och vi ska på skojakt igen.
Skolavslutningstider ni vet ❤

Varma kramar Anna


4 svar till ”Om att visa godbitarna från Kroatien”

  1. Profilbild för Inger
    1. Profilbild för Anna Wahlstam
  2. Profilbild för Monica
    1. Profilbild för Anna Wahlstam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg