Om att vilja utforska lugnet

A N D A S

Något händer inombords när tankarna får utrymme att sväva fritt.
Något händer inombords när fokus riktas inåt och alla intryck stängs av.
Något händer inombords när jag vågar släppa taget.
Något händer inombords när jag vågar landa.
Något händer inombords när jag fokuserar på andetaget.

Så.
Jag har skapat mig en lugn och ro plats här hemma.
Bakom soffan intill fönstrena har jag en liten egen oas.
Med yogamatta, meditationskudde och ljus att tända.
Sa-Ta-Na-Ma – då är allt jag kan tänka på stavelserna och hur fingarna vandrar över varandra.

Andas.
Jag behöver det nu.
Växelandas för att syresätta mitt system och bli mer närvarande.
Det ger mig lugn och jag finner ro.
Av detta vill jag skapa mer utrymme för i mitt liv.

Vad vill DU ha mer av i DITT L I V ?

Med kärlek & omtanke,

2 svar på ”Om att vilja utforska lugnet”

  1. Jag har gått på yoga i några år, mediyoga, lugn och mjuk och skön yoga, på en mjuk yogamatta i ull, mycket liggande el sittande i lugna övningar. Nu är vi bara sex st i gruppen, med rejält avstånd. Blir lugn bara av att komma in i yogasalen, tända ljus, lugn musik och en lugn närvarande yogalärare. Yogar en del hemma också, funderar på att köpa en ull yogamatta. Mysigt att du gjort en liten plats för dig, varje liten stund vi kan ta och landa i oss och andas, tror jag är guld värd. Stor kram, Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.