Om att vara på sluttampen

Knyta ihop säcken…
Vara på sluttampen…
In i kaklet…

Kör så det ryker…

Att sikta mållinjen och känna att man snart ska gå i mål.
Jag har stämplat ut från jobbet och tagit helg. Jobbade 12 timmar igår, så kände att jag med gott samvete stämplade ut tidigt idag.
Nu kör jag in i kaklet och siktar på att slutföra mitt bokprojekt i helgen. Eventuellt sitter jag uppe halva natten tills jag blir klar 😉

Att sätta upp mål och dessutom sätta en deadline för sig själv gör att det faktiskt blir klart och gjort. För det finns ju saker som vi drömmer om att göra, men om vi inte avsätter tid, energi och j-lar anamma för det blir det ju inget mer än just… något man drömmer om.

Mitt bokprojket är något jag velat göra och drömt om i herrans massa år!!
Iom att jag jobbar med Juniorledarskapsakademin på mitt jobb har jag fått ta del av massor av klokskap, en av dem var att just sätta en deadline för mål som man har. Annars tenderar det till att bli ett luftslott. Och det vill inte jag.

Resan till Thailand i vintras var en riktig drömresa, och jag tror att bilden talar för sig själv.

Nu dyker jag ner i min skrivbubbla igen!
Kärlek och kramar,
Anna

4 svar på ”Om att vara på sluttampen”

 1. Fina Anna! Ser med stor nyfikenhet fram emot din bok. Beundrar dig så oerhört mycket. Din styrka, ödmjukhet, klokskap o även din sårbarhet som går rakt in i hjärtat. Ta hand om dig och lycka till med skrivandet.Varma kramar/ Monica❤️

 2. Hej Bästaste Anna!
  Jag hoppas att du känner dig bättre nu, jag förstår din oro. Och du kom ihåg att jag mycket gärna vill köpa din bok. Jag till och med längtar att få läsa den framöver.
  Min mage har krånglat jättemycket och ångesten slår över. Men så är det.
  Lev väl och många Kramisar BrittMarie.

  1. Hej fina du ❤
   Ja, tack nu känns det SÅ mycket bättre, det var nog att jag var överansträngd på något vis.
   Det betyder jättemycket för mig att du vill köpa min bok, som jag hoppas få publicerad av något bokförlag.
   Så ledsamt att din mage krånglar med dig, skickar massor av varma omhuldande kramar ❤
   Ta hand om dig!
   Varma kramar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.