Om att vara på sluttampen

Knyta ihop säcken…
Vara på sluttampen…
In i kaklet…

Kör så det ryker…

Att sikta mållinjen och känna att man snart ska gå i mål.
Jag har stämplat ut från jobbet och tagit helg. Jobbade 12 timmar igår, så kände att jag med gott samvete stämplade ut tidigt idag.
Nu kör jag in i kaklet och siktar på att slutföra mitt bokprojekt i helgen. Eventuellt sitter jag uppe halva natten tills jag blir klar 😉

Att sätta upp mål och dessutom sätta en deadline för sig själv gör att det faktiskt blir klart och gjort. För det finns ju saker som vi drömmer om att göra, men om vi inte avsätter tid, energi och j-lar anamma för det blir det ju inget mer än just… något man drömmer om.

Mitt bokprojket är något jag velat göra och drömt om i herrans massa år!!
Iom att jag jobbar med Juniorledarskapsakademin på mitt jobb har jag fått ta del av massor av klokskap, en av dem var att just sätta en deadline för mål som man har. Annars tenderar det till att bli ett luftslott. Och det vill inte jag.

Resan till Thailand i vintras var en riktig drömresa, och jag tror att bilden talar för sig själv.

Nu dyker jag ner i min skrivbubbla igen!
Kärlek och kramar,
Anna


4 svar till ”Om att vara på sluttampen”

  1. Profilbild för Monica
    1. Profilbild för Anna Wahlstam
  2. Profilbild för BrittMarie
    1. Profilbild för Anna Wahlstam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg