Om att vakna till efter migränbakfyllan

M I G R Ä N

Vaknade igår morse och kunde bara stoppa i mig en coctail tabletter och sedan dra täcket över huvudet igen.
Där låg jag i vårt mörklagda sovrum och mådde ömsom illa och ömsom raveparty i huvudet…

Så idag har jag typ börjat ”nyktra till” efter migränbaksmällan som hängt med i idag.
Då är det bara att kapitulera för kroppens signaler och göra så lite som möjligt.

Varm choklad (no sugar of course med tanke på min sockerfria månad igen), med lite vispad grädde på toppen… Ja, man behöver något för att kicka igång sig med efter migränanfall. Det har liksom legat och grott lite latent, så nu hoppas jag att det som blev igår var själva urladdningen.
Kanske pga dålig sömn ett tag..?

Det har hänt en hel del ledsamheter och jag försöker vara så närvarande som jag kan – och jag hoppas att jag är tydlig med det.

Everyone is fighting a battle you know nothing about
Be kind
Always be kind

– Citat –


Jag väljer ändå att känna tillförsikt på tiden som komma skall.
Jag väljer att tänka mina tankar klart.
Jag väljer att söka och finna min egen övertygelse.
Jag väljer att växla ner när kroppen så behöver – för bara jag vet vad jag behöver.

Vad behöver du? Och hur känner du inför framtiden det närmsta året?

Med kärlek,

2 svar på ”Om att vakna till efter migränbakfyllan”

 1. Fina Anna ! Hoppas att du känner dig bättre.Jag känner mig låg av och till på grund av pandemin. Alla familjemedlemmar är friska och det är jag givetvis tacksam för. Men saknar dom så mycket så att det gör ont i mormors och farmors hjärtat ❤️.Nu hoppas jag på vaccinet men man vet ju inte när det kan bli.Ser fram mot ett bättre år för världen och att vi snart får krama dom vi älskar.Var rädd om dig fantastiska Anna . Varma kramar/ Monica ❤️

  1. Rara du,
   Förstår det – känner också så. Samtidigt som jag känner stor tilltro nu när ett vaccin finns och vaccinatioer kommit igång.
   Du ska se att snart får du en spruta i armen och kan krama dina barnbarn riktigt ordentligt ❤
   Ta hand om dig fina!
   Varma kramar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.