Om att önska Gott Nytt År

Årets sista dag 2019!

Att summera ett år kan ibland vara lärorikt och nödvändigt, men samtidigt tycker jag att det är viktigast att vara där man är just nu och se framåt.

Att gegga kvar i det som har hänt är inget för mig och det leder oftast ingen vart. Sen kan man alltid se tillbaka på saker som skänkt glädje, kärlek och hopp. Det är det jag fokuserar på samt det som ligger framför mig.

Den här resan har verkligen handlat om att landa, bara vara och njuta av varje stund. Vissa dagar har vi gjort planer för morgondagen, vissa inte. Vi gör och har gjort det som fallit oss in. Resan har även varit ett mål och att säga hej till livet och det som är friskt!

Det är nyårsafton 2019 och snart skriver vi 2020.

Jag har som mål att fortsätta med min träning, fokusera på kosten och göra verklighet av planer som jag har.

2020 är också året då podden lanseras!! Det är stort för mig och snart snart hoppas jag kunna ge er ett exakt datum, men det är inom en snar framtid 😉

Så.

Jag önskar er ett värdigt avslut på 2019 och en riktigt härlig start på 2020.

Gott Nytt År vänner!

Varma kramar Anna ♥️

8 svar på ”Om att önska Gott Nytt År”

 1. Gott Nytt år! Ser underbart ut 😀 vi åker om 25 dagar :-D. Vill bara säga att ni missade inget när ni inte kom till Raily beach, hemskt ställe, kolla gärna in på http://www.thailandsbilder.blogg.se så får du se bilder från ett överbefolkat Raily Beach. Vi har varit 2 gånger i Ao Nang och efter första gången sa vi aldrig mer, men påväg från Lanta till Bangkok blev det tyvärr ett stopp i Ao Nang. Det finns så många andra platser i Thailand som är sååå mycket härligare än Ao Nang, Koh Lanta är ett av dom 🙂 och alla andra små öar, så härligt! Ha det fint nu!
  Kram M

  1. Å jag önskar dig en fin start på 2020 ! ⭐️
   Såååå härligt!!
   Vi var där igår, men blev inte långvariga så vi tyckte att det var väldigt hypat! Nä finns såååå många andra bättre stränder. Ska göra en båtutflykt imorgon eller på fredag.
   Ha en fin nyårsdag! Varm kram Anna

 2. Vackra Anna. Gott Nytt År till dig och din fina lilla familj. Ha det fantastiskt den tid ni har kvar på semestern. Kraaaam Inger ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.