Om att ha setts

Blommor
Solstickan
iittala
Essence
Granit
Linneduk
IKEA
Bestick mässing
Åhlens
Dimgrå vas
Vita linneservetter
Duka
Tända ljus
Thonet
Y-stol
Design

Ä N T L I G E N

Pandemi, omständigheter, förkylningar…
Men så äntligen träffades vi och kunde ta igen 🖤

Säkert är det så för fler av er – och nu är det ju så fint att kunna ses igen.
Och kanske är det även så att mycket har förändrats under den här tiden, eller vad säger ni?

Jag vet att mycket i mitt liv har förändrats – framförallt HUR jag lever mitt liv.
Att leva hälsosamt är viktigt för mig. För jag vill leva och vara med i livet, jag gör inte avkall – jag gör helt enkelt andra val nu.

Som ni förstått är ju träningen oerhört viktig för mig – den är viktig för att bibehålla en GOD HÄLSA och bygga mig en stark kropp. En kropp som orkar det jag vill orka, en kropp som bär mig och ger mig energi.

Så nu håller jag pass på mitt gym och det är en enorm källa till energi. Adrenalinet liksom sprutar runt i kroppen när jag är där – och efteråt känns det bra både & kropp och själ, för jag vill förmedla träningsglädje och kraften i att träna tillsammans är fantastisk!

***

Det är dax att runda av den här helgen – och jag har precis klickat på S K I C K A. Uppgifterna till utbildningen till Holistisk coach är inlämnade och jag har bara en kreativ uppgift kvar, som jag ska ha med mig upp.

Tänk att läsa något, göra uppgifter och det bara känns bra både i mage, hjärta och huvud. Det är en fantastisk känsla!

Ta hand om Er fina!
Varma kramar,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.