Om att ha firat kärleken

Blommor, choklad och champagne…

Ja, här firade vi Kärleken med lite extra mys igår.
Min man kan det där med blommor alltså… Skira vackra färer i rosa, lilablått och vitt…
Gör verkligen daggvasen rättvisa <3

Vi hade en liten flaska champagne och det är alldeles lagom att dela på när man är två.
Så istället för ”traditionell” förrätt åt njöt vi at gochoklad och bubblor…

Vi har ju en chokladbutik alldeles nedanför där vi bor.
Johannas choklad... Alltså, de gör de ljuvligaste praliner och chokladbakverk man kan tänka sig. De rosa bollarna är smaksatta med champagne och hjärtanen är chokladfudge… De bara smälter i munnen och passar fantastisk bra till champagne.

Nu ska vi packa ihop oss och göra oss iordning för att åka ner till mor & far.
Sen stannar våran tjejja där ett par dagar och myser med mormor & morfar. Skridskoåkning och chokladdrickande brukar stå på agendan när det är sportlov med mormor och morfar <3

Jag hoppas ni vill fortsätta hjälpa mig att sprida mitt youtubeklipp ,
som jag delade igår <3

Många varma kramar Anna <3

2 svar på ”Om att ha firat kärleken”

 1. Fina Anna ! Har precis tittat på klippet ,så fint. Blev så berörd, du har så mycket kärlek o visdom. Jag brukar heja på människor jag möter när jag är ute o promenerar. De flesta blir glada o man kanske får ett leende tillbaka. Tänker att jag kanske är den enda som hälsat på dom den dagen. Så viktigt att dela med sig o ta vara på livet vi har här o nu.Ha det så bra underbara du! Varma kramar/ Monica❤️

  1. Hej du fina ♥️
   Men tack va glad jag blir ♥️
   Känner ibland att det finns så mycket ”kyla” i världen, bitterhet som jag bara vill överbekämpa genom att sprida så mycket värme och kärlek som jag bara kan
   Ha en fin lördag!
   Varma kramar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.