Om att ha fått svar på genetisk utredning

D E T F Ö R E L I G G E R I N G E N Ö K A D R I S K

Så kom det då äntligen!!!
Svaret på min genetiska utredning som jag väntat på i nästan två år…!

”Vi har utfört en analys på din arvsmassa som var extraherad från din hudbiopsi efter som du tidigare genomgått stamcellstransplantation. — Detta innebär att vi inte kunnat bekräfta en ärftlig orsak bakom ditt insjuknande … och det finns INTE några särskilda rekommendationer för din dotter eller dina syskon.”

Svaret som jag grubblat på. Om det på någit sätt finns en ärftlig gen som jag överfört till min juvel. NEJ, det föreligger ingen ärftlig orsak bakom det – utifrån de forskningsmetoder som man har idag.

* A N D A S *

Och skickar min TACKSAMHET till min lyckliga stjärna.
Tack Livet ❤

Med kärlek,

6 svar på ”Om att ha fått svar på genetisk utredning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.