Om att ha en bucketlist


Yaaaay – Nu är vi på väg!!! 🙂

***

Bucketlist – en lista över aktiviteter som en person önskar göra före sin död (wikipedia)

Ja, kanske låter det en smula spooky när man knappar ner beskrivningen så här svart på vitt, men kanske samtidigt inte så fel ändå?

Jag tänkte dela med mig av min Bucketlist:

# P A R I S – Alltid velat åka dit och efter påsk ska drömmen gå i uppfyllelse!! Lilla trion packar väskorna och drar till vackra Paris.

# S K R I V A B O K – I många herrans år har jag sagt till några som står mig nära att jag vill skriva en bok. Men så hörde jag att om man uttalar sina drömmar högt så gör man mer slag i saken. Så jag jobbar på. Kapitlen blir fler och fler i mina mappar och målet är att vara klar i vår. Sen hoppas jag få tag på ett bra förlag som vill ge ut den. Har faktiskt fått en del positiv feeedback redan 🙂

# N E W Y O R K – En annan metropol jag drömmer om att besöka. Och faktum är att 2020 ska vi åka dit. Vi har sparat i många år nu för det har vi satt upp som ett långsiktigt mål. Tror vi bestämde det när duvan fyllde 10, att när hon fyller 15 ska vi åka till NY 🙂

# B Y T A K A R R I Ä R – Jag har väääärldens bästa kollegor, men jag vill verkligen göra något annat rent yrkesmässigt i mitt liv. Jag vill så gärna att det jag jobbar med ska kännas mer som ett kall än ett jobb jag MÅSTA gå till varje dag. Denna punkt jobbar jag på och hoppas jag finner en lösning inom en relativt snar framtid.

# F A M I L J R E S A – Att göra ett äventyr tillsammans med hela stora familjen. Tänk att även detta ska gå i uppfyllelse! För när det kändes ganska tungt när mamma opererades innan nyår bestämde vi att vi behöver något att se fram emot. Så vi åker allihop, mamma & pappa, mina syskon med familjer till Kroatien i slutet på maj.

Jag är ingen tjej som vill hoppa fallskärm, bestiga berg eller djuphavsdyka. Jag känner väl att jag haft nog av gastkramande upplevelser i livet.
Jag vill göra saker som får själen att dansa, hjärtat att slå och sinnet harmoniskt.
Jag vill uppleva och dela minnen med mina nära och kära.
För det är ju dagarna vi levt som vi minns ❤

Har Du en bucketlist? Vill du dela den med mig?

Varma kramar Anna ❤

2 svar på ”Om att ha en bucketlist”

  1. Hej, vilken härlig bucketlist. Jag har ingen men blev så inspirerad av dig att jag funderar på att göra en egen. Tack för en intressant och bra blogg. ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.