Om att ha blivit intervjuade

I N T E R V J U

Vi jobbar och lobbar på bred front nu.
Skickar ut meddelande och förfrågningar till många olika aktörer.

Efter arbetsdagen blev vi idag intervjuade av vår lokaltidning Barometern. Så på lördag kommer vi att vara med i ett reportage i vår fina tidning.

Victoria och jag – ja, vi är två väldigt luststyrda kvinnliga entreprenörer. Vi gör det vi gör för att vi älskar det! Och vi vill gärna sprida vårt budskap över hela vårt avlånga land.

Så skriv gärna vilken ttidning du skulle vilja att vi fanns med i så skickar vi ett mail till dem.
Vi vill så hjärtinnerligt sprida vrt arbete och kunna hjälpa fler att förhoppningsvis må en liten smula bättre under et tpågående livskaos.

T A C K !

Varma kramar,

2 svar på ”Om att ha blivit intervjuade”

 1. Wow här händer det grejer!
  Så fantastiskt och så viktigt! Önskar vi bodde närmare varann så vi kunde ta en promenad då och då och babbla om livet osv, var en evighet sen vi träffades nu ju..

  Livet bara rullar och rullar och med våra aktiva kids så är det liksom träningar och matcher alla dagar i veckan typ, så inte lätt att planera in getaways.. Särskilt inte när jag har en man som jobbar såna tider att det mesta hänger på mig, som ett utsketet äpple ibland men jag knatar på vettu!

  Nu är operationstid satt iaf, så om inget händer blir det 21 sep.. wiii så pirrigt. Äggstockarna ryker nu buhuu, men hoppas tarmrackaren blir kvar som den är, trots att den är ett måndagsexemplar haha.
  Ser ändå fram emot östrogenpiller, så slemhinnorna slipper vara som mördarsniglarna blir på 30-gradig asfalt hehe.
  Äh, det blir bra det här 😉

  Kramar i massor!

  1. Heeeej vännen!
   Ja, den här sommaren har det verkligen härt grejer och det ska baske mig bli spännande att se hur resten av året utvecklar sig 🙂
   Det känns så galet roligt och vi brinner verkligen för det här!

   Jaaaa, det vore ju amazing!
   Åker faktiskt till västkusten i helgen… Halmstad imorogn och Göteborg på lördag. Lite weekend med maken.. Men ska du in till stan vore det ju kul att säga hej 🙂
   Ja, tiden bara rusar förbi… Semestern var så makalöst härlig och jag hade gääärna haft lite till.
   Ni har sett ut att ha det härligt 🙂

   Jadu vännen… Kan inte tänka mig in i din situation, men vet att massor av tankar snurrar i huvudet när man ska in för op. Det är en hatkärlek på något vis.. På ett sätt skönt att bara somna bort och inte tänka eller känna nånting… och å andra sidan halvt panik av att inte ha någon som helst kontroll…
   Men det blir bra vännen ❤ Kommer vara med dig i tanken från det dy sluter dina bruna eller gröna, och hålla handen när du vaknar. För jag känner verkligen så FÖR dig.

   Ta hand om dig!
   Massor av kramar ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.