Om att ha återfått inredningslusten

Jag dras åt det grå hållet igen.
Grått, mässing, vitt, brunt…

Nu när jag är hemma mest hela tiden så ser jag allt.. ALLT verkligen. På ett annat sätt.
På ett nytt sätt.
Jag söker förändring och lusten att inreda och ändra om väcks till liv igen.
Ett intresse som inte somnat, men kanske prioriterats bort till förmån för annat helt enkelt.

Vi har fixat iordning i sovrummen, men jag inväntar lite textilier såsom överkast och gardiner, sen ska jag visa er lite mer. Om ni hänger med på instagram har ni sett lite där 🙂

När jag väl fått något för mig, ja då brukar liksom allt annat också få följa med 😉
Vardagsrumsfönstret kändes väldigt sorgligt… Jag hade tröttnat på lampan och tycker helt ärligt att den är för hög för våra fönster. Den har nu fått en annan ägare iaf 🙂

F Ö R E

Har sålt av en hel del på sistone och jag tycker att alla är väldigt hänsynstagande.
Lämnar över sakerna på avstånd ute och de swishar oftast innan vi möts.
Väldigt smidigt!

Ja… Vad ska man säga om den här sorgliga synen ovan…?
Näää, den gjorde iaf inte mig särskilt glad 😉
Växten pysslas om i ett annat fönster och lampan har som sagt redan vandrat vidare till en annan ägare.

Det hela började faktiskt med en bild i Sköna Hem:

Den här lätta känslan med glas och figurinen som påminner om den som jag har efter mormor & morfar 🖤
Nu fick den ett annat uttryck som passar bättre här. Den är verkligen en pjäs som jag alltid älskat och den påminner mig om min älskade mormor & morfar 🖤

Jag pendlar verkligen mellan hopp, förtvivlan, ängslan, trötthet, oro, glädje, längtan, optimism, framtidstro… Ja, allt i en enda salig kompott.

Så om det piggar upp att fixa om lite hemma just nu, ja då kan jag tycka att man kan göra det. Det är så många saker som inte är som vanligt, så man får väl göra vad man kan i sin egen situation, eller hur…

Det som är nytt i fönstret är lampan. En klassiker från IKEA, lampan Fado.
Den passade fint där…

Dagens tips:
Fixa ett vackert stilleben hemma hos dig. Men saker som gör dig glad och varm inombords, så att du mår bra. Vi får fokusera på det nu - välbefinnandet 🖤

Ta hand om Er!
Varma kramar Anna

4 svar på ”Om att ha återfått inredningslusten”

 1. Så fint det blev Anna! Jag har helt tappat min inredningslust men jag tror att det sakta börjar komma tillbaka nu. Jag hoppas det i alla fall. Det är en konstig tid nu och varje morgon när jag vaknar så vaknar jag glad… i någon sekund… innan verkligheten kommer till mig och klumpen i magen är där igen. Måtte det vända snart… Var rädd om dig och massor av kramar kommer här till dig! //Tina

  1. T a c k söta du!
   Så har det varit för mig med en lååååång tid. Men så nu när jag är hemma typ heeeela tiden vill jag fixa och göra om. Och allt som har ”färg” dvs allt annat än trä, grått, vitt och beige säljs av * ha ha ha*
   Måste ha något med att vilja skapa en mer ”jordad” känsla att göra. När hela världen svajjar behöver vi återvända till det som är i naturen och tryggt och välbekant.
   Verkligheten just nu är oroväckande och vi tacklar verkligen det på olika vis. För mig är det verkligen en berg-och dalbana… Från den ena stunden till den andra. Samtidigt frösker jag verklien ta vara på våren och stunden här och nu. Det enda jag kan påverka.
   Va rädd om dig med rara fina du!
   Varma kramar Anna

 2. Vackra Anna. Äntligen har jag läst ifatt inne hos dig. Alltid lika trevligt. Jättesnyggt blev det i fönstret. Mycket märklig tid nu. Att inte ha gäster. Inte gå bort. Stå på avstånd när man pratar med folk. Vi får hoppas att detta snart vänder. Ha det underbart i det fina sommarvädret
  Kraaam Inger

  1. Fina Inger
   Tack blir alltid så glad av dina fina ord.
   Tack! Nu när jag är hemma så mycket vill jag verkligen skapa en jordad och lugn bas här hemma.
   Det är nog den märkligaste tid många av oss nånsin varit med om tror jag… Vi suktar nog alla efter sociala sammanhang nu.
   Ja, låt oss hoppas att det snar ska vända…
   Ta hand om dig och njut av vårsolen!
   Varma kramar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.