
När solen värmer och himlen äär blå…. – nog är det skönt att L E V A då? 🙂
Dessutom vill man kanske inte ägna timmavis åt att laga mat eller ställa till med långkok…
Som soldyrkare vill jag gärna vistas utomhus då, ladda med D-vitamin och känna hur kropp och själ bara kopplar av…
Vi har varit hos svärmor och hennes man två dagar och hjälpt till att rensa och åka till tippen med lite grejer. He he, kan ni tänka att de vågade släppa på mig 😉
Jag går ju typ under ”Släng-utan-mercy-Anna” 😉
Igår hittade jag på en egen variant av matigare sallad. Eftersom ni var några som undrade på Instagram, vad det var i den, så kommer här ett slags recept.
Annas hitte-på-sallad Korngryn - koka till 2 port räcker till en sallad för 4 pers) 2 paket halloumi - skiva upp och stek Rosta solroskärnor i en torr stekpanna Häll ut en valfri påse glandad grönsallad på ett fat. Skär 3/4 gurka i valfri form Vattenmelon i tärningar Svarta bönor - skölj av och strössla över salladen Sultanrussin strö över Lägg halloumin på salladen Fördela över det svala korngrynet Vinägrett: ca 3 msk Olivolja Skal och saften av 1 lime 1 pressad vitlöksklyfta Lite mer än en tsk honumg Salt och peppar Häll vinägretten över salladen. Strössla över de rostade solroskärnorna. Ät och njut!!
Idag har jag gjort fermenterad vitkål, så den är klar om 1-2 veckor 🙂
Brukar ni göra syrade grönsaker?
Väldans bra för magen ju! 🙂
Nu ska jag skriva lite till, hinner inte klart till imorgon som jag hade hoppats på, men deadline är sista maj så nästa lördag SKA jag vara klar!
Ha en fortsatt fin L Ö R D A G vänner!
Varma kramar Anna
Tack så mycket för recept. Ser underbart gott ut.Ska testas ⚘⚘
Å va roligt att du vill testa 🙂 Meddela gärna vad du tycker om det 🙂
Ha en fin kväll! ❤