Inspiratör

”Jag vill sprida ljus & inspirera andra att våga”

Att kalla mig själv för föreläsare kändes lite förmätet. Jag är ingen skolad föreläsare, men jag kan dela min story och på så vis inspirera andra till att våga.

Mitt sätt att dela min story skiljer sig på så vis att ibland delar jag det som en berättelse samtidigt som åhörarna guidas i olika Yinyogapositioner.

En annan gång delar jag min livsberättelse för att inspirera grupper att leva mer i nuet.

En tredje gång är jag inbjuden att tala på en hälsomässa och inspirera till att följa sin inre röst och låta hjärtat tala.

Oavsett så lovar jag att min story berör – och att kunna beröra människor på djupet är en gåva jag hyser den sörsta ödmjukhet för.

Många gånger har jag fått till mig att jag har en behaglig röst att lyssna till, det ser jag som en tillgång och rösten blir ju mitt verktyg. Precis som konstnären vårdar sina penslar. Så när jag delar med mig ser jag det som att du får ta del av min tavla, men istället för att du får en visuell tavla eller bild målar jag upp den för dig med mina ord.

Allt jag berättar för dig är mina egna erfarenheter, många gånger tuffa sådana – men jag har valt att skapa min egen sanning. För besked kan skaka om oss alla, men det är HUR vi sedan väljer att informationen ska påverka oss som blir avgörande för oss själva.
Därför spelar jag varje dag Marie Fredrikssons låt ”Den bästa dagen

Kontakt

Nyfiken och vill veta mer?
Tveka inte att ta kontakt med mig så tar vi ett förutsättningslöst första samtal där du känner in om jag kan hjälpa dig vidare.