Om en hälsning från Sommarsverige

Vi går längs bryggan i gästhamnen, hör nån skärgårdsbåt tuta till och måsarna som skriker i skyn… Luften är varm och solen värmer precis så där skönt så hela kroppen slappnar av.

Magarna kurrar så vi hittar ett mysigt ställe att äta lunch på.

Jag beställer bakad spetskål med belugalinser, örtpure, rostad parmesan och gula sultanrussin. Det smakar ljuvligt till ett glas Petit Chablis. Varje tugga öär en njutning och livet känns gott.
Lyckliga mig som har möjligheten att dela denna stund med mina två hjärtan.

Sommarsverige är vackert.
Det här är ren och skän avkoppling.
God mat, solen som skiner och en lätt sommarbris…

Vi åker till stranden sen.
Jag lyssnar klart på min ljudbok och låter solen värma min kropp och själ.
Det är Sommarsverige när det är som bäst.

Hur har ni det vänner?
Vad hittar ni på?

Varma kramar,

PS: ni vet väl att vi släppt ett nytt poddavsnitt idag? Idag pratar vi om kosten 🙂

2 svar på ”Om en hälsning från Sommarsverige”

  1. Det ser ljuvligt ut! Underbart att få sitta vid hamnen så där och njuta och bara vara. Bakad spetskål har jag aldrig testat, lät som en mycket god rätt:)
    Sista semesterdagen för mig, imorgon är det jobb. Längtar, och det ska bli skönt med lite rutiner igen!
    Kram

    1. Det var verkligen ljuvligt 🙂 Å då måste du prova det, bakad spetskål är galet gott! Och enkelt 🙂
      Va skönt att du längtat tillbaka till jobbet 🙂 Jag/Vi har 1,5 vecka kvar och det känns urhärligt!
      Ha en fin start på jobbveckan imorgon.
      Varm kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.