Om solrosor och skrivflow

Solrosor

Det är sena sena natten när jag kryper ner i sängen.
Midnattstimmen har passerat och jag tassar tyst in i sovrummet och
kryper ner bredvid min sovande man. Han rör inte en fena så jag vet att han sover djupt.

Av alla råd jag lyssnat till när det kommer till skrivande så handlar det om ATT göra det. Skrivkramp kan man få, men oftast handlar det om att när man väl sätter sig för att skriva så kommer det liksom till en. Och när jag nu avsatt den här tiden för att skriva vore det ju väldigt dumt om jag “slösade” bort tiden med att hitta på saker som ska göras.

Det är en hel del material som jag sparat genom åren som jag går igenom och sedan slänger. Det är inte hälsosamt att spara gamla minnen som inte bringar någon större lycka i livet. På sätt och vis blir jag berörd, men samtidigt blir jag även lättad att allt det är över.
Händelser i livet påverkar en, men det är bara vi själva som kan välja HUR de ska påverka våra liv framöver.

När jag skrivit en hel dag behöver jag ut och hämta luft. Idag blev det en tur bort till blomsterbutiken där jag skulle köpa ett grönt palettblad.
Å där på disken lös dessa ljuvligt hoppingivande solrosor! Jag kunde verkligen inte låta bli att köpa några stycken. Dessutom hade jag som ursäkt att de var till min man, som hade namnsdag igår 😉 Han blev såååååååå glad 🙂
Lite göööööölligt är det väl ändå 😉

Frid och balansplats

Sen är det lite tröst med.
För i detta nu skulle vi ju typ landa i New York.
Städernas stad.
Metropolernas metropol.
Pulsernas puls.

Next year, eller nått.

Nåväl. Våren och solen är på väg. Jag har värsta skrivflowet och på torsdag har dottern visst fått för sig att hon ska bada nere i Ekenäs. Ha ha, jag tror vi andra tittar på 😉

Take care. Håll ut. Kärlek, Värme och Kramar
Anna

PS: har ni hört den här låten? Sååå bra! Å framförallt så finns det en fantastisk story bakom produktionen av den.

2 svar på ”Om solrosor och skrivflow”

 1. Underbart med solrosor! Man blir så glad av dem och de lyser verkligen upp.
  Huuur kul att du skriver på din bok ju! Wow så spännande. Heja dig, vilken drivkraft du har!<3
  Så ledsamt att ni inte kunde åka till New York. Även om läget ser ut som det gör i världen så är det ju såklart tråkigt likväl, ni som längtat så. Jag drömmer också om att åka dit en dag!
  Och hur gott såg det inte ut med bananbröd. Kan erkänna att jag varken smakat eller bakat det, men funderat många ggr på att göra det. Kanske är dags nu:) Här är förresten en till som är sugen på att göra om här hemma, i vardagsrummet! Vill få till en annan tavelvägg som liksom sätter stilen och byta gardiner till något med mer tyngd i. Kram

  1. Ja, det är helt underbara! Taaack! Har sådan längtan efter att känna att jag är klar. Det är en process som heter duga, men nu ska ag vara klar till nästa lördag.
   Jaaaa, men NY finns ju kvar som tur är 🙂 Har verkligen längtat, så nu får vi längta lite till dårå..
   Jag har tagit ner alla tavlor här hemma och ska flytt om och byta ut 🙂 Ombyte förnöjer, i synnerhet nu när man tillbringar så mycket tid hemma.
   Ha en fortsatt fin helg fina du <3
   Varma kramar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.