Om att boosta kroppen med mängder av grönt

Hur är det nu?
80% eller 90% av vårt immunförsvar sitter i magen.
Jag tänker då att ju mer nyttigheter jag äter, desto bättre kan jag bli av med det här viruset:)

Nu när jag tagit det ganska chill har jag kollat igen vissa program som jag inte hunnit se innan. En sådan serie är “Timjan, Tupp och Tårta” som jag verkligen gillar.
Problemet med matlagningsprogram är ju att allt ser så himla enkelt och smidigt ut att laga till… Man glömmer ju all den där disken och alla moment som inte filmas…

Unnande mig lite tulpaner när jag tog en blåsig promenad idag. För det tycker jag att man kan, det finns ju faktiskt en hel massa olika anledningar att unna sig en bunt tulpaner då och då 🙂

Det här var ett recept med gulärtsbiffar, hasselbackspotatis, kålsallad och krasseaioli.
Fick sätta mig och vila efter den insatsen kan jag säga * ha ha ha *

Receptet hittar ni här.

Det var riktigt gott, men det tog sin tid innan maten landade på tallriken. Så inte att rekommendera en vanlig vardagskväll efter jobbet.

Gott, krispigt och väldigt veggo 🙂 Jag skulle nog kalla mig flexitarian numer eftersom jag inte äter så mycket kött längre, men jag har därmed inte slutat att äta kött.

Nu ska vi krypa upp i soffan och kolla på Mästerkockarna.
Kollar ni på det?

Varma kramar Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.