Om att träna i terapeutiskt syfte

T A C K

För responsen i mitt förra inlägg ❤
Jag gör det inte för bekräftelsens skull, men visst är det enormt fint att få feedback och respons när man blottar sig så.

Idag var jag där igen.
Tidigt tidigt.
För ibland behöver jag träna i rent terapeutiskt syfte.
För att klara av en jobbig dag, ett laddat möte, en olustig situation eller resultatet av en sömnlös natt.

Då tränar jag för att stärka mig själv.
För att orka med.

Efteråt känns det alltid bättre.
Jag väljer träningen framför att gräva ner mig och ramla ner i något som kanske bara blir självdestruktivt. Den enda som förlorar då är ju jag.
Men andra runt om mig skulle bli berörda och drabbade.
Jag väljer träningen för ett hållbarare liv och för att vara den bästa versionen av mig själv.

Det kan finnas dagar, veckor, månader och år som känns sopiga i ditt liv.
Men ge dig själv chansen att överleva istället för att drunka i något
som drar ner dig.
Överraska dig själv genom att välja “rätt”.
Bara du vet vad som är rätt för dig.

Varje gång som jag går från gymmet känner jag mig som en vinnare!
Ännu en gång har jag vunnit som på lotto!!
Kroppen har orkat det jag önskat och utmanat den med.
För begränsningarna sätter vi själva, de finns bara i våra huvuden – inte i någon annans!
Bara du kan göra det bästa för dig.

Ha den bästa av dagar fina vänner!
Varma kramar Anna

4 svar på ”Om att träna i terapeutiskt syfte”

 1. Hej gumman!

  Du är allt bra klok du, så härlig!
  Jag har haft en ganska lång sopig period, men jag är grym på att dölja det.. för det mesta. Och så är jag ganska go och glad med en stor portion humor, som hjälper långt, men nu orkar jag inte riktigt längre.
  Jag har ju mina bekymmer med flera kroniska sjukdomar och en planerad operation (avlägsna sammanväxningar i buken samt ev. hysterektomi) som jag fick remissbekräftelse på 17/4 men har ff inte fått gjort. Alldeles nyss ringde jag till koordinatorn och var redigt upprörd och fick tillslut en tid för konsultation inför operation 5/11, och då är det alltså bara ett första möte där man ska bestämma om man ska göra titthål eller öppen bukoperation osv.
  Vårdgarantin existerar inte i Göteborg och gången innan jag ringde sa kvinnan i andra änden att man får byta kön för att få hjälp, SÅ illa är det och hon lät helt uppgiven.
  NÄR jag kommer bli operarad vet man inte. Och risken för åverkan på tarmen, som jag haft komplikationer med innan, ökar ju längre tiden går. Äggledarna rök innan barnen,resten av “kvinnomagen” kan de ta, men tarmen vill jag helst ha kvar.. Vill också ha mig själv kvar och att man inte får hjälp när man så desperat behöver den är fruktansvärt.
  Tills dess får jag knarka vidare på smärtpiller helt enkelt, standardlösning i Sverige numera, för läkemedel kan de skriva ut mängder av uppenbarligen.

  Nu vet jag att du har fått fantastisk vård och det är jag så himla glad för och den vården som finns är ju fantastisk, tyvärr finns det inte tillräckligt med pengar/resurser för alla och man fortsätter skära ner på vården.
  Mitt i denna långa krisen ska ytterligare över hundra tjänster bort från Sahlgrenska.
  Skitpolitiker, alla samma skrot och korn, tyvärr.

  Förlåt om jag skrev av mig lite neggo här men du är ju en så fin lyssnare 😉
  Massa kramar!

  1. Hej fina rara Catta <3
   Så skönt att du känner att du kan och vill gnälla av dig.
   Det är hälsosamt att vilja lätta på "trycket" emellanåt.
   Jag tar det som ett privilegium att du har förtroende för mig.
   Önskar av hela mitt hjärta att du får svar och vetskap snart. Bara att FÅ veta och ha datum eller tidsperspektiv att förhålla sig till underlättar verkligen.
   Ta hand om dig hjärtat <3
   Kärlek och kramar <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.