Om att krossa hinder och positiva besked

I vår bokhylla…

Tänk vilka murar man kan riva för sig själv ibland.
Då blir jag ärligt talat väldigt stolt över mig själv.
För många gånger handlar det om hinder som jag sätter upp för mig själv.
Murar jag bygger upp för att skydda mig själv, tror jag.

För det är ingen som dömmer mig. Det är ingen som tittar konstigt.
Skulle någon göra det beror det på att de känner medkänsla.

Jag pratar om min kropp. En kropp som är rejält sargad rejält av cancerns framfart.
Å jag lider väldigt av är enbröstheten. Det gör mig ont att se ut så.
Men idag rev jag en rejäl mur för mig själv.
Jag var och tränade på morgonen innan jobbet. Aldrig tidigare har jag duschat på gymmet.
Nej nej, jag går ALLTID hem och duschar, för inte vill väl jag visa mig så som jag ser ut.
Med mina bröstsystrar på vattenquigongen är det ju annorlunda, för där är många av oss enbröstade.

Idag skulle jag iaf till en anläggning som inte ligger runt knuten här hemma. Det innebär att jag cyklade dit och det hade tagit alldeles för lång tid att cykla hem och duscha innan jobbet.

Efteråt kände jag mig stark!
Jag skyltar inte och springer runt naken, det är inte min grej. Nej jag svepte handduken om mig och duschade bakom ett draperi.
Men det var ändå en slags seger för mig att våga det.
Så inom oss bor mer styrka än vi anar – glöm aldrig det.

Sen har jag även pratat med bröstsköterskan gällande min rekonstruktion idag 🙂 Nu vet jag mer hur det kommer gå till och det ska jag gärna dela med mig av i ett annat inlägg. Men jag fick även besked om att man kommer att “lyfta” mitt andra bröst så de blir lika. Ytligt, men ack så viktigt för mig!
Det är på riktigt något jag är värd efter allt det här.

Så mina vänner. Jag tycker att vi ska vara snällare mot oss själva. Inte dömma oss själva för hårt utan älska den vi är och den kropp vi har.
Vi é så bra precis så som vi är!

Puss o kram från mig ❤

6 svar på ”Om att krossa hinder och positiva besked”

 1. Du är stark och modig, och så himla fin! Hoppas allt blir bra med rekonstruktionen, fantastiskt att det går att rätta till. Tror som du att om någon tittar, så känner man stark medkänsla och empati. Härligt att träna på morgonen, bästa starten! Kram/Malin

  1. Men tack rara du ♥️
   Ja det hoppas jag med. Ett ingrepp är alltid ett ingrepp, men självvalt denna gång iaf.
   Ja det är verkligen så skönt att träna på morgonen, körde Tabata igår och jiiioosses vilken träningsvärk jag har idag ha ha ha… blir att rulla ut yogamattan hemma ikväll
   Ha em fin torsdag!
   Varm kram Anna

 2. Vackra Anna. Du har ju rätt som vanligt. Varför skulle vi skämmas. Och sen kan jag tycka att man inte tittar ut någon. Alla är vi olika. Tror aldrig nånsin att en kille skulle skämmas för sin kropp. Ha en alldeles underbar kväll du fina grejer
  Kraaaam Inger

  1. Hej söta du
   Ja alla är vi verkligen olika, men i grund och botten lika ändå. Men så viktigt att tänka att vi ör bra precis som vi är. Men oj vad träningen hjälper mig att må så mycket bättre, både fysiskt och psykiskt.
   Ha en härlig torsdag kärna du!
   Varm kram Anna ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.