Om att vara lite sugen på vårfärger & dagens läkarbesök

Tack S O L E N för energi du sprider!!!
Nån mer som får lite härliga vårfeelings nu?


Jag hade ett läkarbesök i förmiddags så jag promenerade till sjukhuset. En helt underbar promenad, fick tom knäppa upp jackan och ta av handskarna 🙂
Träffade “morfardoktorn” – inte undra på att jag gick med lätta steg till sjukhuset idag!
Tog med pappren med alla provsvar från Karolinska för att få ett lite mer mänskligt svar på siffrorna och bokstäverna…
“Helt underbart, allt ser ju helt perfekt ut!”
Att bara få känna att alla provsvar ser bra ut är en sådan L Y C K A för mig! Äntligen 🙂

Vi pratade även om medicinen och dess biverkningar. Jag har ont i mina höfter, vilket är en ganska vanlig biverkning. Kanske ska vi prova ett annat preparat efter ett mindre ingrepp… För jag ska antagligen operera bort livmoder och äggstockar. Låter kanske väldigt drastiskt, men jag vill minimera alla risker jag kan.

Jag kände mig både glad och lättad när jag gick därifrån. Så den sköna promenaden hem gjorde jag till en omväg 🙂

Vi kom även överens om att jag börjar på 25% i två månader, så att jag inte ska känna någon stress utan ta allt i en lugn takt. Kroppen har trots allt varit med om en hel del vid det här laget…
Vardagsrummet… min favoritplats här hemma…
Gillar lugnet och den blå färgskalan här.

Men visst, jag ska erkänna att i takt med att våren gör sin entré blir jag en liiiiiiten smula sugen på att få lite mer vårfeeling här…
Tänker mig att ljusa upp med ljusblått med lite svärta i, för att det inte ska kännas för kallt.
Är ju väääldigt sugen på en ny matta här… en enfärgad. Men mattor är dyrt och vi har ju lite andra roligheter inplanerade så livet går helt klart före 🙂

Så vi får se vart vi landar i… Kanske byter ut några kuddar, byter till ljusare gardiner och tar fram den ljusblå pläden.

Har ni börjat vårstäda och fixa mer vårkänsla i era hem?

Ha en riktigt härlig fortsättning på den här tisdagen!
Varma kramar,
Anna

8 svar på ”Om att vara lite sugen på vårfärger & dagens läkarbesök”

 1. Anna, visst är det härligt ute nu, sol och knallblå himmel, skön fortsättning på Kap Verde vistelsen. Tycker det är ett bra beslut att ta bort livmoder och äggstockar. Det har ju jag gjort, men det var ju nödvändigt då jag hade cancer. Var ju kanske inte nödvändigt att ta allt men jag tyckte det var lika bra. Tämligen enkel operation med titthål och i mitt fall robot. Har inte saknat de delarna ett smack.
  Kram Monika

  1. Hej Monika,
   Ja, visst njuter man av sol och fågelkvitter 🙂 Gör så mycket för välbefinnandet.
   Tack, va skönt att höra att du inte upplevt några komplikationer efteråt. Jag har ju jättejobbigt med att gå till gynekologen (efter förlossning och sen upplevelsen när jag skulle göra biopsi för lite mer än ett år sedan…)
   Men det är ku inte anledningen till detta, det är ju för att minimera allt jag kan.
   Hoppas allt är fint med dig.
   Kram Anna

 2. Vackra Anna. Så skönt att få läsa att allt är bra med dig. Såå glad för din skull
  Ha det alldeles underbart i det fina vädret. Kraaaam från

 3. Hej! Fint att höra att proverna var bra! Gläds med dig! Ja visst vill man vår fixa lite hemma! Läser du add simplicitys blogg. Tycker hon är så bra på att enkelt ändra känslan i ett rum, med några små saker. Tycker ni har väldigt fint hemma, snyggt och mysigt. Har själv fastnat för ljusgrå/ blå lite isig färg på krukor och kuddar. Kram/ malin

  1. Hej Malin,
   Tack, delad glädje är ju alltid dubbel glädje och här blir den ju mångfalt delad 🙂
   Jaaaa, å bara älskar hennes blogg. Har följt henne i flera flera år och träffat henne på föreläsningar här i Kalmar och i Stockholm.
   Tack! Är väldigt nöjd med hur vi har det hemma, men skulle bara vilja förnya lite nu till våren 🙂 Får se om jag hittar lite fina kuddfodral 🙂
   Kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.