Om veggomat som fine dining

När det kommer till undersökningar och studier kring mat och kost idag så pekar ju alla på att vi behöver äta mer växtbaserad kost. Både för hälsan och planetens skull.

Men jag tänker inte börja med pekpinnar eller tala om för någon annan vad som är rätt eller fel, det är ju även bevisat att vi behöver njuta mer, både av livet och maten vi äter för att må bättre 🙂

Med tanke på allt som jag nu gått igenom i livet så känns det iaf väldigt naturligt och viktigt för mig att göra mitt allra bästa för mig själv och min hälsa. Och faktum är att jag mår bättre av att äta mer växtbaserat.
Men jag äter fortfarande allt, bara det att jag inte äter kött i den utsträckning som jag kanske gjort tidigare. Ett val jag har gjort helt enkelt.

I lördags lagade vi till en riktig festmåltid som var helt och hållet vegetarisk. Många gånger känns det som att det ska vara kött för att det ska kännas festligt, men det finns verkligen så många bra alternativ.
Receptet kommer från bloggen “Bara en kaka till” , en urgullig matbloggare från Öland, som jag haft nöjet att träffa ett par gånger 🙂

Kanske sitter du på ett härligt festrecept som är helt vegetariskt? Vore jättekul om du vill dela med dig av det till mig isf 🙂

En annan sak jag måste göra för att må bra är träna, så nu ska jag ta mina ben och gå bort till gymmet för ett härligt energigivande dance aerobics pass 🙂

Ha en fin kväll vänner!
Varma kramar Anna


2 svar på ”Om veggomat som fine dining”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.